laat uw site testen

Diensten

Cross-eyed bouwt websites en applicaties in ieder formaat. We maken sites nooit groter of complexer dan absoluut noodzakelijk, maar ook niet kleiner of eenvoudiger. Een kleine representatieve site, een veilige en makkelijk te bedienen webshop of een portal ondersteund door een daarvoor goed geschikt CMS behoren allemaal tot de mogelijkheden. Onze kennis en ervaring gebruiken we door samen met u na te denken over de mogelijkheden die de site u kan bieden.

Techniek

Cross-eyed bouwt applicaties in PHP. We bouwen altijd op maat. Daarom zijn onze websites snel en eenvoudig te beheren. Als we een applicatie from scratch opbouwen gebruiken we frameworks als Symfony of Codeigniter. Zwaardere toepassingen bouwen we met het CMS Drupal. Dit systeem staat bekend om zijn gedegen kwaliteit en grote flexibiliteit. Bijna altijd werken we met open source technologie.

Onderhoud van bestaande sites

Wordt het tijd voor een restyling van uw site? Heeft uw applicatie een uitbreiding van functionaliteit nodig? We bekijken het probleem, geven advies en kunnen het desgewenst voor u bouwen.